Fin høstdag i Lillomarka

Det var grått og mye regn her i Oslo på starten av dagen, men etterhvert ga det seg og klarnet opp. Sånn sett var det greit at jeg kom sent ut på tur i dag, selv om det er fint å gå på tur i gråvær også.

img_9299I dag ble det en fin tur i Lillomarka.  Startet fra Tonsenhagen, og etter en drøy kilometer var jeg oppe på Årvollåsen.img_9301

img_9302Derfra gikk jeg utenfor sti innover og etterhvert opp forbi Ole Høilands hule og videre til utsiktspunktet på Storhaug. img_9312Tok en rask kopp kaffe der, og nøt utsikten ned mot Alunsjøen og videre til Røverkollen og sørøstover til Lørenskog.img_9316Fortsatt delvis utenfor sti gikk jeg videre oppover til Linderudhøgdene.  Der tente jeg et lite bål og koste meg med kaffe og sjokolade i det sola gikk ned i vest.img_9323Fra Solemskogen begynte det å mørkne, så jeg gikk raskt ned til østsiden av Maridalsvannet, og på skogsbilvei ned til Kjelsås.img_9322Det ble altså en kort, men fin tur.  Slik blir det når dagene er korte, og jeg er treg med å komme meg ut.

 

Her en liten video fra turen:

Ha en fortsatt fin onsdagskveld:-)

 

Ett svar til “Fin høstdag i Lillomarka”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: