Fin tur over Puttåsen i Østmarka

I dag ble det en fin tur i et terreng jeg har gått i mange ganger tidligere, men ingen turer er like.  Novemberværet er så langt utmerket til tur i marka, selv om det enkelte steder er veldig bløtt.img_9034Bestemte meg for en tur oppom Puttåsen i dag. Fulgte stien oppover fra Grønlihytta, men tok av fra stien etterhvert og gikk i det flotte terrenget der oppe.img_9039 Gikk forbi viltkameraet, men i dag var det tomt. Flyttet det til et annet tre litt lenger inne, i et område hvor jeg tror elgen trives.  img_9044Fant et fint sted for et kaffestopp og tente et lite bål. img_9048Fra Puttåsen gikk jeg på stien ned til Lauvtjern.  Alltid fint der, men i dag var det ekstra flott ved dette fine tjernet.img_9054Derfra ned til Svartputt, og videre ned til Nuggerud og ut av skogen, etter nok en fin tur i fantastiske Østmarka.65773024929__af28985c-54a8-4088-935d-10822b83bd04

img_9057Her en video som viser hvor fint det er i skogen nå for tiden:

Ha en fortsatt fin torsdagskveld:-)

3 svar til “Fin tur over Puttåsen i Østmarka”

    1. Viltkamera er overvåkingskamera som plasseres i utmark for å fange opp dyreliv. Bruk av viltkamera er tillatt så lenge hensikten utelukkende er å ta bilder av dyr, og dersom det er truffet effektive tiltak for å unngå at det blir tatt bilder av mennesker. Ifølge Datatilsynet

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: