Rena-Lillehammer Dag 3

Det ble ikke mye søvn på Bjørnåsberget i natt, for en gjøk holdt til i nærheten og holdt på å gjøre meg koko. Men det er jeg som er i deres område, så det må jeg finne meg i. På den annen side merker jeg at jeg trenger mindre søvn i naturen. Særlig i slike omgivelser.

Det ble en ganske tidlig start på dagen i dag, og i strålende vær gikk jeg i fint terreng ned til Godbakktjernet. Benyttet muligheten til å fylle vannflaskene igjen, for det blir mye drikking i dette været, og med tung ryggsekk i ulendt terreng.

Rundet vannet og fulgte stien oppover mot Nyseteråsen (871 moh). Fin utsikt derfra!

Derfra gikk det nedover i lett terreng, og noen hundre meter på skogsbilvei før ny sti over en topp og ned til Åstaelva. Passerte denne på fin hengebru.

Det var ventet styrtregn og tordenvær her i ettermiddag, så jeg rakk å få opp teltet rett før regnet kom.

Noe regn kom det, men ikke mye, og tordenværet hørte jeg bare i det fjerne. Ligger over her til i morgen, og da skal sola skinne igjen.

Ha en fin tirsdagskveld😊

Ett svar til “Rena-Lillehammer Dag 3”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: