Fin dag i Rena

Da har jeg hatt en ny dag som turist her i Rena. Bestemte meg for å vente til «Tor med hammern» er forbi området her. Det har vært en fin dag, men veldig lummert. På himmelen bygger det seg opp med mørke skyer, og snart vil det nok komme en del regn.

Men fra i morgen ser det lovende ut, og nå kan jeg ikke vente lenger.

I dag har jeg brukt dagen til 2 rolige turer. I og rundt Rena er det kilometer på kilometer med fine turstier, og i dag har jeg gått på noen av dem. Elvene Rena og Glomma møtes her, og fint å gå langs disse.

Tror jeg gikk over 3 bruer i dag, særlig Rena bru var fin!

Var også oppom Hoppbakkene her i Rena. Med stort og smått tror jeg det er 7 hoppbakker her.

Fin utsikt fra hoppkanten på den største bakken.

I sentrum et det en del å se på. Var en tur innom den fine kirka her.

Rett utenfor kirka står det som en gang i tiden var Renas brannstasjon.

Innimellom turene har jeg slappet av og fulgt med på været. Håper det kommer en skikkelig regnbyge nå!

Så håper jeg på en fin tur vestover i morgen tidlig!

Ha en fin lørdagskveld😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: