Varmt og fint i Nordmarka

Vanligvis har jeg en viss plan når jeg legger ut på tur, men det hadde jeg ikke i dag.  Bare at jeg skulle starte fra Hakadal stasjon og innover i Nordmarka. img_4830Etter et par kilometer oppover på skogsbilvei tok jeg av på sti i retning Fløyta og Tømte.img_4829Det gikk oppover, men snart flatet det ut, og jeg kom omsider til Store Hyttetjern og Lille Hyttetjern.img_4831Derfra i lettgått terreng over Karlshaugen.  img_4836

img_4838Stoppet ned et lite tjern ved stien på Gruvåsen.img_4844Litt lenger nede fikk jeg en fin utsikt ned mot Ørfiske, som jeg kom ned til litt senere på turen.  img_4849Kom ned til skogsbilvei, men tok raskt av på sti mot Fredrikstad gård.  Passerte Langdalsvann på stien nedover dit.  Rett før gården gikk stien i et fint og åpent hogstfelt.img_4854Rundet sørenden av Ørfiske.  img_4856Der var det en ansamling av mennesker som tydeligvis ikke tenkte på korona og 1-meteren, så jeg gikk raskt videre nedover på skogsbilvei og trassen til skiløype vest for Rotnes og ned til Kruttværket i Nittedal.img_4857Derfra den siste biten ned til Dam, og buss hjem, etter en flott dag i denne fine marka.

Her en video fra dagens tur:

Ha en fin lørdagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: