5 fantastiske år

Akkurat nå sitter jeg under et tre ved et vann i Lillomarka og skriver. Det regner lett, men temperaturen er fin!

Jeg har aldri lagt skjul på at det det var mitt alkoholproblem som fikk meg ut i naturen. Mange år, som utenom jobben bestod av fyll, satte sine stygge spor. Det gikk ut over familie, økonomi og meg og min helse. Dette har jeg skrevet om tidligere. Til slutt hadde jeg ikke noe valg, jeg måtte kutte ut alkoholen.

I går var det 5 år siden sist jeg helte i meg noe som inneholdt alkohol. Da bestemte jeg meg for å gjøre et forsøk på en annen livsstil, og med enestående hjelp i starten fra min daværende sjef, Line, og bedriftslegen har jeg holdt meg edru.

Nå har jeg altså hatt 5 fantastiske år. Mange vil kanskje mene at jeg nå lever et noe sært og spesielt liv, men for meg et det ingen tvil. Friluftsliv og natur gir meg så uendelig mange gleder. Uansett om jeg er på de lange turene alene, på kortere årlige turene med mine søstre, eller sist, men ikke minst, de mange fine turene sammen med min gode turvenninne Gry. Jeg kunne ikke hatt det bedre enn jeg har det nå.img_4824

Friluftslivet gir meg så veldig mye, og jeg lærer mye av og i naturen. Friheten er en ting, men også det å ta hensyn til planter og dyreliv, og vær og vind.

Friluftslivet har også lært meg å sette mål, og hittil har jeg klart å nå målene. Dere som følger meg her på bloggen vet at jeg har et stort mål for neste år, og det håper og tror jeg blir et spennende og fint år!

img_4817Men det viktigste er at jeg også i kommende år klarer å holde meg unna alkoholen. Det er en forutsetning for å fortsatt ha det så fint som jeg har det nå!

Da er denne turen over! I morgen skal jeg til et sted jeg ikke har vært på tidligere, men det skal jeg skrive om i morgen.

Ha en fin fredagskveld😊

3 svar til “5 fantastiske år”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..