Einarsneset

I dag  ble det en tur jeg har gått tidlige. I motsetning til sist, var det snø i dag, både i lufta, og det lå snø på stranda etter snøværet vi har hatt i natt. Gry er tilbake fra en uke i Roma, og var også med i dag, på en fin rundtur på Einarsneset.img_0162Vi startet i strålende sol, helt blå himmel, men litt vind er det jo. Her skifter været fort, og den blå himmelen ble erstattet av tunge skyer, og plutselig kom det mer snø.img_0151

Like fort som de kom, forsvant skyene, og sola skinte igjen. Da benyttet vi muligheten til en kopp kaffe i le for vinden.img_0164Tara var nok mer begeistret for snøen enn oss og svinset rundt med snuta nede i snøen, og sprang høyt og lavt.img_0157På Einarsneset er det stier på kryss og tvers, og noen «topper» med fin utsikt ut i havet.  Oppe på den jeg tror er den høyeste (25 moh) blåste det godt idag og snøen føyket. Der var det også fint å se ut i havet, og se de mørke skyene som kom innover mot land.img_0158Avsluttet turen i en lun og fin skog fra Lomsesanden på ca kilometer tilbake til bilen.

Her en video fra dagens tur:

Ha en fortsatt fin lørdagskveld:-)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: