Ettermiddagstur på Steinodden

Etter noen dager med litt dårlig form og like dårlig vær, ble det en fin dag her på Lista i dag. Da passet det fint med en ettermiddagstur ved sjøen i det sola var på vei ned i havet. Staret fra Lista fyr og fulgte Kyststien et lite stykke vestover.  Tok så av på fin gressti utover på Steinodden.img_8627Etterhvert ble det mer og mer steinene, men veldig fint å gå på.  Kom helt ytterst på odden i det sola gikk ned i havet.img_8629Det har vært mye vær her lenge, og slik er det her på Lista, men i dag fikk jeg kanskje en liten forsmak på hvordan det kan bli utover våren, når den kommer.img_8628Ha en fortsatt fin fredagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: