Kald, men fin vinterdag

I dag benyttet Tara og jeg det fine været til en tur inn til Kleivlandsvatnet.  Ganske kjølig her i dag, men det blåste ikke, og med sol ble det en fin tur.  img_7975Det er ikke så mange som går i dette området nå og snøen liggert hvit og fin.  img_7959Som vanlig ser vi mye spor etter dyr og fugl.  Her er det nok en tiur som har spankulert bortover.img_7956Tara syntes at turen ble i korteste laget.  Jeg festet henne godt utefor huset, men i løpet et minutt har hun klart å komme seg løs, og tok en liten tur på egenhånd.  Ikke så langt som søndag, men nok til sette igang en ny leteaksjon og skremme vettet av meg.  Etter en liten time fikk jeg kontroll på henne igjen.  Festet mellom seletøyet og lenken hadde rett og slett råket. Så nå må i dyrebutikken og kjøpe en solid førjulspresang til henne.img_7976 I kveld fikk Tara «husarrest» mens Gry, Tone og jeg var på kirkekonsert i Vanse kirke. Denne flotte steinkirken er snart 1000 år og rommer 1100 mennesker.  Det var Vanse Brass som hadde konsert og spilte kjente julesanger, og det var nesten fullsatt kirke.img_7981Nå blir det et par dager uten tur igjen.  I morgen reiser vi til Oslo for å hente hesten av flyttelasset.

Ha en fortsatt fin kveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: