«Snarvei» til Vanse

Det fine været fortsetter her på Lista, selv om det var litt mer skyer i dag.  Måtte et lite ærend inn til Vanse i dag, og for å unngå å gå langs trafikkert vei førsøkte å jeg å finne en alternativ rute gjennom skog og utmark.img_7740Jeg er ikke så kjent i området her ennå så det ble noen omveier, men det gjør ingen ting for det er bare deilig å være ute å gå. Når jeg ser på tracket etter turen ser jeg at jeg med noen små endringer kan forkorte turen, og gå mer på sti. Dette er også en fin måte i bli kjent i terrenget på.img_7752Rett før vi kom inn til Vanse gikk vi langs Brastadvannet i fin ettermiddagssol.img_7745Ellers jobber jeg med å få tak i turkart som er mer detaljert enn et 1:50000-kart. Har også såvidt begynt å se i en fin bok vi har fått.  Der er det 31 forslag til kulturhistoriske turer i Farsund kommune. Blir spennende å sette seg inn i dette, og ikke minst gå turene.

Her en veldig kort video fra dagens tur:

Ha en fin tirsdagskveld:-)

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: