Tur til Månen og Lista fyr

Etter en god uke med helt andre gjøremål enn turgåing var det deilig å endelig komme seg ut igjen i dag. I strålende solskinn, og lett vind la vi i vei i nærområdet her i Vanse. I dag hadde vi følge av to venninner av Gry, Tone og Anita, og selvfølgelig Tara. De er ofte ute å går i all slags vær.

img_7671Vi startet rett bak Vanse Skole. Her går det en kjerrevei oppover. Veien snor seg opp igjennom skogen, her er det så flott, selv nå midt på vinteren er det helt grønt av mose som dekker skogsbunnen.img_7670_originalHer i området er det mye kristtorn. Her en gedigen busk med sine røde bær.img_7678Det er ikke så lange turen, men premien på toppen er en helt fantastisk utsikt (øverste bilde)! Toppen heter faktisk Månen.  I fint klarvær som i dag ser du kysten,videre mot Farsund og langt ut i havet.img_7682Valgte en annen rute nedover og gikk gjennom Havnehagen, et lite landskapsvern-område.img_7684Vel nede igjen tok Tara, Gry og jeg en tur ut til Lista fyr.  Det var ganske stille der i dag både når det gjaldt vind og mennesker.  img_7685Tracket fra turen til Månen:img_7687Her en video fra dagens tur:

 

 

Ha en fortsatt fin søndagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: