Så ble det min tur

Da var det min tur til å få korona. Har følt meg litt «småpjusk» noen dager, og i går slo testen ut. Har gått gjennom listen over symptomer, og kan krysse av for opptil flere. Har 4 vaksiner, så jeg håper dette går fort over. Så inntil videre det det bare å ta der med ro. I stedet fir turer nå bruker jeg tiden på å se på videoer fra tidligere turer på YouTube.

Ha en fin fredagskveld

2 svar til “Så ble det min tur”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: