Alnaelva

Det ble en «alternativ» type tur i dag også, det vil si ikke i skog og mark, som er det jeg aller helst velger, og trives med.  Har lenge tenkt å gå turen langs Alnaelva, jeg bor jo ikke så veldig langt unna. Tidligere har jeg gått langs elva ett par steder, blant annet fra Alunsjøen i Lillomarka og ned til litt etter Grorud stasjon.  Har også gått den siste delen fra Bryn og ned til Kværner flere ganger. I dag gikk jeg fra Furuset og kom inn på stien en kilometer nedenfor Grorud stasjon.img_6441 Jeg har gått langs Akerselva mange ganger, og var spent på om dette var noe av det samme. Det er det jo ikke, selv om det er fine grusstier å gå flere steder.
Det var stille i dag, der elva snor seg litt hit og dit i veldig tett vegetasjon. Det var rett og slett ikke mye jeg så av elven, til det ligger traseen for langt unna selve elva. Det ble mye gåing langs trafikerte veier.img_6446Fant turforslaget på UT.no, som heter «Tur langs Alnaelva i Groruddalen», men det er nok en liten overdrivelse. I tillegg til at trassen ofte ligger langt fra elva, er store deler av den lagt i rør. Det var dessuten ikke lett å finne løypa mange steder.img_6444Ofte skriver jeg at jeg vil tilbake til stier jeg har gått, men denne gangen gjør jeg ikke det, selv om den siste delen gjennom Svartdalsparken rettet opp noe av inntrykket.img_6447Ha en fortsatt fin søndagskveld

Ett svar til “Alnaelva”

  1. Enig i at Alnaelva ikke er noen stor opplevelse, men det er jo greit å ha gjort det. Jeg bor på Hellerud, og går ofte til byen. Da tar jeg turen over Skøyenåsen og langs elva ned fra Bryn. Det er absolutt den fineste delen!

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: