Rolig tur-uke

Det har blitt noen rolige dager denne uken.  Har vært litt opptatt med avslutningen av en rettsak, og hatt en lett sommerforkjølelse, men noen småturer har det jo blitt i nærområdet.img_4294Det skal ikke så mye til, og skogen ligger rett i nærheten.img_4308Når været er så fint som nå er det enkelt å ta med middagsmat i ryggsekken og gå noen meter innover i marka.  Det smaker jo ekstra godt å spise ute.img_4297Tara koser seg skikkelig på slike turer, og er fornøyd selv om ikke turene blir så lange nå i varmen.img_4309

Her en veldig kort video fra gårsdagen:

Ha en fortsatt fin torsdagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: