Mandagstur i Lillomarka

I dag ble det en ny tur i marka jeg har gått mye i tidligere, nemlig Lillomarka.  Alltid like fint å komme tilbake dit.

I dag startet jeg fra Tonsenhagen sammen med Tara.  Litt stigning opp til Årvollåsen, men vi tok det veldig rolig på stien oppover.  Det var varmt i dag, og vi hadde god tid. Tara oppdager stadig ekorn, og de syns hun det er moro å se på. Tara har nå vært hos oss i over 5 uker, og det virker som hun har funnet seg til rette.  Hun virker blid og fornøyd og er en glede å ha med på tur. Vi har vært heldige som fikk henne, og håper og tror at hun også er fornøyd.img_4030Fra Årvollåsen fulgte vi blåsti innover og opp til Ole Høilands hule.  Rett nedenfor hula er det hengt opp en masse plast på trærne med noe som sikkert skal forestille kunst. Håper «kunstneren» fjerner dette etterhvert.  Plast i naturen er ikke bra!img_4029Vi tok et stopp oppe på Storhaug.  Som tidligere nevnt var det varmt i dag, så der oppe smakte det godt med mat og drikke mens vi nøt den fine utsikten.img_4033Neste stopp ble på Linderudsetra, hvor utsikten også er fin.  img_4037

 

En kort, men fin tur ble avsluttet på Solemskogen etter en liten tur nedom Setertjern.

img_4040-1

img_4070

 

Her en kort video fra dagens tur:

Ha en fortsatt fin mandagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: