Rolige dager

Nå har det gått 2 uker siden jeg begynte på behandling av beina, og det går fremover. Ikke bokstavelig talt, for jeg skal sitte mest mulig i ro.  Forsøker å gjøre som jeg får beskjed om, men noen småturer blir det, som her i videoen for 2 dager siden:

Det viktigste nå er å ikke belaste beina i bratte bakker med tung sekk, og om noen uker er jeg forhåpentligvis bra igjen. Har fått en del øvelser jeg skal ta daglig.  Tara følger med og gleder seg nok like mye som meg til beina er OK igjen.img_3107Når det gjelder Tara så virker det som hun har funnet seg tilrette i nytt hjem, og begynner å bli kjent med de andre hundene i nabolaget. Hun har også gått noen lengre turer sammen med Gry.img_3110Selv om jeg har Tara rundt meg blir jo dagene litt lange og da er det gøy å bake litt og lage konfekt.  Ikke veldig sunt, men veldig godt:-)

Ha en fin fredagskveld:-)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: