Fortsatt snø i Østmarka

Endelig kan jeg begynne å ha turer som førsteprioritet igjen, etter noen uker i tingretten. Nå er tursekken som gjelder igjen, og i dag fylte jeg den med litt av hvert før jeg dro ut i Østmarka.  Hadde egentlig ikke noe mål for turen i dag, men det ble til slutt en fin tur på litt over 10 kilometer i kupert terreng.

img_1493Første stopp ble oppe i Puttåsen, hvor jeg plasserte 2 viltkameraer på et sted jeg har «fanget» elg tidligere. Nå skal de få henge der en stund, så får vi se. Og med litt lettere sekk gikk jeg videre sørover Puttåsen, og ned til Lauvtjern.img_1497Der ligger det fortsatt is, men det er nok ikke lenge til den forsvinner.img_1489Sola varmet godt i dag og der den får tak smelter snøen fort nå, men i skyggepartiene ligger det fortsatt ganske mye snø igjen.  Det må nok litt regn, mildvær og tåke til før jeg blir helt grønt og fint.img_1500

Neste stopp ble på Haukåsen.  Hadde trodd det satt mange i sola der i dag, men det gjorde det ikke. img_1491

Derfra fikk turen videre sørover ned til Hauktjern og videre nedover Lutdalen. Noen steder er det fortsatt speilblank is, og til tross for at jeg bruker isbrodder, fikk fikk jeg meg en ufrivillig sklitur ned en skråning i dag.  Det gikk bra, bare en oppskrubbet og litt hoven finger:-)img_1501

Siste stopp tok jeg ikke langt fra Nøklevann.  Fant en fin plass i sola, og varmet vann på jetboilen.  Tenkte å teste en turmatvariant fra Monsen, men den smakte ikke godt, og så ikke god ut.  Mulig andre har andre meninger om den, men jeg like den ikke.  Kaffen smakte imidlertid utmerket. Siste del av turen gikk på grusvei opp til Østmarksetra og videre ned til Ulsrud T-bane.

img_1531Her en video fra dagens tur:

Ha en fortsatt fin lørdagskveld:-)

 

 

 

 

Ett svar til “Fortsatt snø i Østmarka”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: