Fin tur i sola

I dag rakk jeg en fin tur i solskinnet, før det skyet over og begynte å blåse. Det kom litt snø i går, nok til at det la seg et fint lag opp på den gamle.  På slike dager er det ekstra fint å go i marka og lage nye spor i snøen.img_1139Det ble ikke så lang tur i dag heller, men deilig å bare komme ut en tur.  Har hatt en vitkamera ute en stund, så det var på tide å sjekke det.  Heller ikke denne gangen ble det «fangst», men like spennende hver gang. Etter å ha tråkket rundt en times tid smakte det godt med en kopp kaffe.  Vanligvis har jeg med niste, eller jeg laget noe på primus, men i dag ble det veldig enkelt.  En kvikk-lunsj til kaffen gjorde nytten i dag.img_1143Gjorde klart til et lite bål, men oppdaget at jeg hadde glemt det viktigste.  img_1144Uten lighter, fyrstikker eller lignende blir det dårlig med bål.  Nå ligger det en liten fystikkeske i alle tursekkene, til fremtidige turer.img_1157

Her en veldig kort video fra dagens tur:

Ha en fortsatt fin onsdagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: