Rundt Abbortjern via Vanakleiva

Det var ikke det beste værvarselet i dag, men tur ble det.  Litt regn og vind, men da er det bare å kle seg deretter.img_0885Startet turen sammen med turvenninne Gry ca en kilometer nordøst for Heia industriområde i Fet kummune. Den siste tiden har det vært fint å gå til fots på fast og fint underlag.  Slik var det også i dag.img_0862Fulgte sti innover og opp til Abbortjern.  Fulgte stien i lettgått terreng sørøver på vestsiden av vannet. I sørenden av vannet starter snart oppstigningen til Vanakleiv (291 moh).  img_0893Her er det et fint utsiktspunt med utsikt sørover. Det blåste en del der i dag, men fant et lunt sted bak en stor stein og drakk kaffe og spiste nista.img_0896Derfra gikk stien nordover åsryggen og kom etterhvert ned ved nordenden av Abbortjern.img_0860Etter et lite stopp der var det ikke langt ned igjen til parkeringsplassen.

image0000001

Her en video fra dagens tur:

Ha en fin lørdagskveld:-)

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: