Fin vinterdag i Lillomarka

Lillomarka er det en stund siden jeg var i sist.  I dag ble det en virkelig fin tur i strålende vintervær.  Startet som så mange ganger tidligere fra Solemskogen.  Derfra opp til Linderudsetra og innover Linderudseterhøgdene.img_0783I Lillomarka er det både merkede og umerkede stier på kryss og tvers, og mange av disse er tydeligvis godt brukt også nå på vinteren.  Det er massevis av faste fine tråkk å velge mellom.img_0784Selv gikk jeg nordøstover nesten til Evenseter. Derfra ned til på oppsiden av Linderud gruver. For å unngå skiløypene gikk jeg derfra på blåsti sørover, og ned i retning Årvollåsen.  Der har jeg gått mange ganger tidligere, så jeg valgte en fin sti rundt selve åsen og ned til Tonsenhagen.img_0851Det er veldig isete mange steder på stiene, men med gode isbrodder er det ingen problemer.  I dette fine været ble det selvfølgelig noen kaffestopp underveis i dag.gptempdownloadTok ikke så mange bilder, men her en video fra dagens tur:

 

Ha en fin torsdagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: