I fin gammel skog

Dette ble en rolig, men veldig fin helg.  I løpet av disse dagene beveget jeg meg innenfor en liten kvatdratkilometer, i en gammel skog i Ås i Viken fylke.img_8061Dette er i et område med mye rådyr, og jeg sett mange av dem. Så hele 7 stykker på en gang på et jorde i utkanten av skogen.  På bildet under er det 3, men litt langt unna for mitt kamera. Det er ikke lett å komme innpå disse flotte dyrene.

image00000011

For en gangs skyld var jeg heldig med «fangst» på viltkameraet. Disse rådyrene er ikke mange meter fra kameraet:

Som nevnt var det mye gammel skog, og litt  vanskelig å ta seg frem, men fant en liten kolle hvor jeg satte opp en tarp.  Selv om jeg ikke derfra så noen dyr var det fint å sitte der og slappe av.img_8067På min vandring rundt i det mørke gamle skogen fant jeg en fin stubbe, som nå skal gjøre nytte som hoggestabbe.img_8103Fant også et fint emne i bjerk, så nå blir det snart en ny trekopp eller 2, håper jeg.

Her en video fra turen i skogen:

Ha en fortsatt fin søndagskveld:-)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: