Stille dag i marka

Det ble en tur av det rolige slaget i dag. Det har regnet og blåst ganske mye her i Oslo det siste døgnet, så i påvente av at det skulle klarne opp litt stresset jeg ikke med å komme avgårde tidlig i dag. I stedet brukte jeg tiden til å lage litt konfekt (se video lenger nede). Godt med noe søtt av og til.img_7969Etterhvert klarnet det opp, og det ble en fin tur i den lille skogen min i Østmarka.  I sekken hadde jeg kaffe og litt tørr ved.  img_7939Så etter en liten rundtur rundt i skogen satte jeg meg ned ved min faste rasteplass, tente bål, og slappet av med en god kopp kaffe.

Det eneste som brøt stillheten i dag var en ivrig hakkespett og noen andre småfugler.img_7927Her en video fra både før og under dagens tur:

Ha en fin tirsdagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: