Høsten er her

Plutselig var sommeren over, og det er høst igjen. Den siste uken har det blitt daglige turer i Østmarka her i Oslo, og det er fint å se hvordan høstfargene blir mer og mer dominerende.

I helgen var det en del som benyttet det fine været til tur, men ellers i uken er det ikke mange som er ute og går.  Da er det deilig å gå for seg selv.  img_7677De fleste turene denne uken har gått ikke langt fra der jeg bor, i en liten fin skog ikke langt fra bebyggelsen, mens andre har gått litt lenger.  Her er trassen til en av turene:img_7738Var oppom en plass jeg var ofte sist vinter, blant annet for å tennebål og lage mat.  Det ser ut som bålet har stått urørt i hele sommer, og det er jo bra.  Nå er midlertid bålforbudet opphevet for i år, men det er fortsatt veldig tørt i marka så jeg venter litt før jeg begynner med bål igjen.img_7697Langs bekken nord for Nord-Elvåga har beveren vært veldig aktiv.  Der ligger det tette i tett med trær den har felt.  img_7702Flere steder langs bekken er det også demninger som denne gnageren står bak.

img_7698En annen skapning der er en del av i skogen nå er hjortelusflua.  Har plukket av meg en del av dem i år også.img_7631Nå er det bare å håpe på en lang og fin høst. Høsten er fin den.img_7681Her en kort video fra dagens tur:

 

Ha en fin mandagskveld:-)

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: