Bæreia rundt

Når været ikke er helt på topp er det greit å finne et ikke for krevende terreng å gå i. Godt kledd i regntøy og gode sko startet turvenninne Gry og jeg turen i skikkelig styrtregn.  Dagens mål var en tur rundt Bæreia rett sør for Kongsvinger.img_5901Regnet ga seg fort, men skydekket lå lavt på hele turen.  Det går skogsbilvei rundt stort sett hele vannet, men i østenden går det sti, i tildels bløtt terreng.  Der er det imidlertid godt kloppet, så man kan gå omtrent tørrskodd rundt hele dette fine vannet.img_5899Som vanlig tok vi et par stopp underveis.  Det smakte godt med kaffe og bananboller nede ved vannkanten.img_5895De er litt sure ennå, men i dag smake jeg på årets første blåbær.img_5898Etter turen på vei hjem svingte vi innom Hilde og Bjørn i Kongsvinger, og fikk servert jordbær fra hagen og helt nybakte kaker.  Det smakte veldig godt! img_5891Her en veldig kort video fra turen rundt vannet:

Ha en fortsatt fin lørdagskveld:-)

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: