Klar for ny tur

Etter en periode med med mange kortere turer, stort sett uten overnatting, er det nå klart for en litt lengre tur. Planen var noen dager i Måløy-området, men etter en periode med med mye fint vær meldes det nå om mye regn der i neste dagene.  Så turen dit må legges på vent.

img_4987-3

 

 

Da var det bare å kaste seg rundt og finne annet terreng hvor været er bedre, og det står mellom Femundsmarka, fjellene rundt Hemsedal, eller Setesdal.img_4977Denne turen skal jeg gå sammen med turvenninne Gry, og innimellom pakking av turutstyr sjekker vi YR og diskuterer hvor vi vil dra. Vi drar avgårde i morgen formiddag.img_4986Det meste av turmat, turutstyr og sko er nå pakket klart til bruk.img_4988Hvor vi skal gå kan du se her på bloggen i morgen kveld:-)

Ha en fin onsdagskveld:-)

Ett svar til “Klar for ny tur”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: