Takk for i år

2020 har for oss alle vært et spesielt og uvirkelig år, og avsluttet ekstra tragisk med skredulykken i Gjerdrum. Dette er i et område jeg har flere kjente, og hvor jeg har hatt mange fine turer, senest i slutten av november. Det er bare å håpe at neste år blir bedre! I og med at jeg ikke lenger er i jobb, og kan bruke tiden til friluftsliv, har jeg merket mindre til coronaen enn de fleste, men også jeg har blitt berørt.

Turprosjektet mitt fikk jeg, med en del begrensninger, gjennomført. Det har jeg skrevet mye om i tidligere innlegg her i løpet av året. Det ble mange fine turer rundt om i landets fylker, som har gitt med ideer til nye turer i spennende turområder.

I tillegg har det blitt mange fine turer i mitt nærområde, og mange av dem sammen med min gode turvenninne Gry. Hun har også hjulpet meg veldig mye med gjennomføringen av turprosjektet, og det setter jeg stor pris på! Og en del turer har det blitt med gamle gode Frida.

Forhåpentligvis blir det mange fine turopplevelser også i 2021. Jeg har mange planer.

Da er tiden inne for å takke alle som har fulgt meg på turbloggen min i år, og ønske dere alle et så godt nytt år som mulig!

4 svar til “Takk for i år”

  1. Vil få ønske deg et Godt Nyttår og takker for alle fine turbeskrivelser som du deler med oss! Gir motivasjon og sprer glede for alle turinterreserte!

    Likt av 1 person

  2. Takk kjære storebror. Gleder meg sånn med deg at du får være så sprek og får oppleve naturen på riktig måte, og takk for den flotte inspirerende bloggen.Du holder deg ungdommelig med den også fi🤗GODT NYTT TUR-ÅR

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: