Dag med mye vær

Den lille snøen som kom i går forsvant fort, men skulle ikke langt opp før jeg fant fin vinterstemning i dag.  Det er lenge siden jeg har vært i Solemskogen, så da passet det fint med en romjulstur dit. Ikke lange turen, men fint å rusle litt rundt i denne fine skogen.img_1200Sikten var dårlig fra hoppkanten av Linderudkollen, og på Linderudsetra blåste det godt.img_1213

 

Litt lunere  var det inne i skogen nedover mot og rundt Setertjern.img_1207Derfra gikk turen ned til Akerselva.  Det er for tiden mye vann i Maridalsvannet, og for å redusere dette er det ekstra stor vannføring i elva i disse dager.   Det var virkelig liv i fossen ved Mølla.img_1217Det var få mennesker i marka i dag, men desto flere som hadde lagt turen langs den frådende Akerselva.img_1237Etterpå smakte det veldig godt med restemiddag av pinnekjøttet.

 

Her en kort video fra dages tur:

Ha en fortsatt fin romjul.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: