Turprosjekt-2020, Oppsummering

Det er nå bare noen dager igjen av dette året, ett år som på mange måter har vært spesielt.

Mitt mål i år, Turprosjekt-2020, var å gå turer i Norges 11 fylker, og få et innblikk i naturen og turmuligheter i det enkelte fylke. Noen fylker var jeg lenge i, andre bare noen dager.  Selv om jeg bare har sett en bitteliten del av landet, er jeg nå enda mer overbevist om at jeg bor i et fantastisk vakkert land. Selv om koronaen ødela mye, har jeg i år gått på tur i alle fylkene i landet. Litt artig å ha gjort noe jeg tror ingen andre har gjort. Er usikker på hvor mange steder jeg har vært på, og hvor mange kilometer jeg har gått, men det har blitt fine turer, i fjell, i skog og langt ut i havet.Etter en måned med planlegging startet dette tur-eventyret. Hvor jeg var, og hva jeg har opplevd, har jeg skrevet om tidligere i bloggen. Gjennom året har jeg tatt masse bilder og video.  Dette skal jeg nå gå igjennom og jobbe videre med, men her er noen få bilder fra hvert enkelt fylke, fra jeg startet i Måløy i februar, til jeg avsluttet i Alta i desember.

VESTLAND I FEBRUAR:

VIKEN I MARS:

OSLO I APRIL:

VESTFOLD OG TELEMARK I MAI:

MØRE OG ROMSDAL I JUNI:

NORDLAND I JULI:

INNLANDET I AUGUST:

AGDER I SEPTEMBER:

TRØNDELAG I OKTOBER:

ROGALAND I NOVEMBER:

TROMS OG FINNMARK i DESEMBER:

Da er det på tide å takke alle dere som har «fulgt» meg rundt i Norge i år, og for alle hyggelige hilsener og tilbakemeldinger på bloggen, som i løpet av året er lest av følgere i 49 land. Og det blir flere turer, så følg med.

RIKTIG GOD JUL😊

5 svar til “Turprosjekt-2020, Oppsummering”

  1. Gratulerer! Eg har hatt en drøm om å kunne ferdes 3 mnd til fjells. Bare være! Og også en annen drøm, ha en annen turné kor eg var 3 mnd over store dela av landet og gikk på fjelltura eg hadde blinka meg ut i fremmende områda. Du har gjennomført en drøm – gjort den virkelig! Eg «bare» drømmer – enda . . . .

    Likt av 1 person

  2. Gratulere igjen Svein. Det er så rørende å se alle bildene fra hvert fylke – tenk at du virkelig gjennomførte 💪🏼 Takk for alt du har vist oss av vakre Norges land.

    Liker

  3. Takk for at du deler dine turopplevelser her på bloggen. Det har vært spennende å følge deg på dine turer i 2020. Dine beskrivelser, bilder og videoer er til stor inspirasjon. Ønsker deg en god jul og mange nye, fine turer i 2021.

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..