Turprosjekt-2020, Troms og Finnmark – oppsummering

Da er jeg tilbake etter noen fantastiske dager i Alta-området i Troms og Finnmark.  Det var tilfeldig at det ble dette fylket som ble det siste, og dette er det fylket jeg har sett minst av.img_0451-1Med mørketid og koronasituasjonen valgte jeg derfor å satse på et område, så får jeg heller ta en tur nordover igjen på en lysere årstid, og når ting blir normale igjen. Det er veldig mye jeg har lyst å se og oppleve i landets nordligste fylke.img_0621Det er det unormalt lite snø der nå, og ganske mildt for årstiden, så det var egentlig fint for fotturer som jeg liker best. img_0627-1Det ble tur hver dag, både langs sjøen, i markene rundt Alta, og oppe i de lave fjellene i nærheten av byen. Selv om dagene var korte, hadde jeg fine turer, og fikk et lite inntrykk av hvor fint der er der oppe.img_0647Og som sagt, dette fylket vil jeg tilbake til!img_0794-1Ha en fin onsdagskveld:-)

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: