Turprosjekt-2020, Troms og Finnmark – Dag 7

Det ble en fantastisk fin avslutning på oppholdet her i Alta-området, og Troms og Finnmark.

img_0880Etter en kort busstur østover fra Alta sentrum startet jeg en fin tur innover og oppover mot toppen Borras. Det var det siste målet mitt på denne turen.img_0903

Det snødde litt, og blåste, men til å være i desember skal jeg ikke klage.

img_0905

Og i den korte perioden det var nogenlunde dagslys hadde jeg litt utsikt.

img_0915På turen ned igjen var det ganske mørkt, men snøen gjør det lysere og jeg slapp hodelykt.img_0924Nå er dagene her over. Jeg har hatt noen fine dager, til tross for at det stort sett har vært mørkt.  img_0934Som tidligere nevnt var det ingen genistrek å velge Troms og Finnmark som siste fylke. Her er det mørkt stort sett hele døgnet, så det er ikke mye jeg har fått sett. Så Troms og Finnmark må jeg tilbake til, på en annen årstid, og uten korona.  Her her det mye mer jeg vil oppleve!img_0921Her en video fra dagens tur:

Ha en fin mandagskveld:-)

 

3 svar til “Turprosjekt-2020, Troms og Finnmark – Dag 7”

  1. Gratulere med gjennomført 2020 prosjekt! Imponert, jeg vet du har vært nøye ang corona – og du klarte det👏🏼 Syns at valget med Troms og Finnmark til slutt var bra jeg – da fikk du en smak av hvordan bo i en mørklagt årstid.

    Likt av 1 person

  2. Gratulerer med godt gjennomført tur,du bør være stolt av turen gjennom Norges vakker natur. Det har du fått bevist i de nydelige bildene/videoene du har latt oss ta del i🌄Du er en virkelig ildsjel og en en god motivasjon for oss som har fulgt deg,et levende bevis på at alt er mulig, jeg kjenner jeg får klump i halsen av hvilken bragd du har gjennomført👍Tenk hele Norge,det er stort🙂Igjen gratulerer

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: