Turprosjekt-2020, Troms og Finnmark – Dag 6

Nå går det fort mot slutten av oppholdet her i flotte Alta, og av hele turprosjektet mitt. I morgen blir siste turdag her oppe. Det er et utsiktspunkt til jeg har lyst opp til, men været er avgjørende.img_0842I dag har det snødd en del her, så det ble en fin vintertur i flott natur.img_0825 Først en tur ned ved til vannkanten av Altafjorden ved Nielsenberget og Skaialuft.  På grunn av snøen og lavt skydekke var sikten minimal i dag, men er sikker på at det er fint her i bedre vær.img_0829

Deretter ble det en tur i skogsterrenget nedenfor Komsa, og videre forbi Finnmarkshallen(forøvrig den største idrettshallen jeg har sett) og utover i lysløype mot Altabakken.img_0845Så kom mørket, og jeg gikk tilbake til sentrum etter en koselig tur rundt selve byen.

img_0841

 

Her en liten video fra dagens tur:

Ha en fin søndagskveld:-)

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: