Turprosjekt-2020, Troms og Finnmark – Dag 5

Det ble en rolig dag i dag. Våknet litt snufsete og slapp. Så i dag ble det en tur i sentrum og rundt Alta.  Det er litt lys her et par timer midt på dagen nå, og jeg merker at jeg blir påvirket av det. Trøttere enn jeg pleier å være, og unormal soverytme. I dag var det bekmørkt kl 14! Det var ikke mange ute og gikk i dag, selv ikke i det jeg tror er hovedgata her i Alta.  img_0663Byen er julepyntet og på torget er det fine lys i juletrærne.img_0814  Og i enden av gata den flotte katedralen.img_0793Skulle ikke langt ut av byen i dag for å få fin utsikt til de majestetiske fjellene på den andre siden av Altafjorden.

Har også blitt intervjuet av en lokalavis her i Alta, og det kommer i løpet av neste uke.img_0818I dag har det stort sett vært C-vitaminer, halstabletter og paracet som har stått på menyen, så da er jeg forhåpentligvis klar for en tur igjen i morgen.

Ha en fin lørdagskveld:-)

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: