Turprosjekt-2020, Troms og Finnmark fylke – dag 2

Dagene er ikke lange her oppe i nord nå i desember, men lange nok til at jeg fikk en fin tur i dag, min første i Troms og Finnmark fylke.img_0455For å få en oversikt over området her valgte jeg en tur opp til Komsatoppen.  Den ligger på 213 moh.  Ikke så høyt, men har en fantastisk utsikt, i alle retninger. img_0440

Her har det kommet noen centimeter med snø, så det er ideelle forhold for fotturer, men litt glatt var det enkelte steder.  Det tok ikke lang tid før jeg tok på Snowline-broddene. img_0445Fra toppen så jeg flere utsiktspunkter jeg vil ta en tur til de neste dagene.  img_0451Ja, det er mørkt her oppe nå, men utrolig fint lys frem til ca 15.00. Da er det mørkt. Så jeg må lære meg å utnytte de «lyse» timene.

Her en video fra dagens tur:

Ha en fin onsdagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: