Ny tur i tåke

I dag ble det virkelig en tur i tåka!  Det er vel ikke slikt vær de fleste ønsker seg i desember, men jeg synes det er fint jeg.  Som jeg har skrevet flere ganger tidligere, blir det utrolig fint «lys» i slikt vær.img_0380Østmarka har mye å by på, og i dag ble det en tur rundt Myrdammen og opp til Nordbyvannet, et stykke syd for Marikollen.img_0411Startet turen i fra Myrdammen, det er ett fint utgangspunkt for tur. Sikten var dårlig, men likevel er det mye fint å se.  Alt blir litt mystisk i slikt vær. I skogen var det litt bløtt, ett lett dryss med nysnø gjorde stien litt vanskelig å se noen steder.img_0406Det var fint å sitte nede ved vannet og lage og spise frokost.  img_0403Rett ved siden av hadde en bever tatt en liten tur ut på isen, og gnagd litt på et tre.

Ellers var det ikke så mange ute og gikk i dag, men dette er ett populært turområde, både sommer og vinter, med fine rasteplasser, badeplasser og steder hvor man kan tenne et bål hele året.  img_0378Dette var nok den siste turen her før jeg tirsdag setter meg på flyet til Alta.  Er ikke helt ferdig å pakke, men det nærmer seg.  img_0381Ha en fin lørdagskveld:-)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: