Turprosjekt-2020, Troms og Finnmark fylke – forberedelser (1)

I dag er det 1. desember, og jeg er i gang med forberedelsene til min tur til fylke nr 11. Om noen dager setter jeg meg på flyet og reiser nordover, nærmere bestemt til Alta.  For å unngå mer transport enn nødvendig er det mulig det blir i dette området jeg kommer til å oppholde meg.  img_0362Før jeg startet dagens planlegging ble det en fin liten, men fin tur i Østmarka.  Det var strålende vær i dag, og da er det greit å komme ut en tur.img_0329Selv om det fortsatt er ganske mildt var det godt å ta på Svalbard-lua i dag.img_0332Så var det å sette seg ned å begynne å jobbe.  Nå har jeg funnet et sted hvor jeg skal overnatte, og bestilt flybillett.  Da gjenstår det «bare» å bestemme meg for hva jeg skal ha med meg på turen.

Jeg har aldri vært i dette området jeg skal til nå, så da er det greit at jeg har noen dager til å studere kart, og sjekke ut hvor jeg skal gå, og hva jeg kan gjøre der oppe. Har også vært i kontakt med DNT i Alta, og fått gode tips derfra.img_0363Jeg har utrolig mange fine turopplevelser i de 10 første fylkene, og er sikker på at også dette blir en fin og spennende tur. Gleder meg selvfølgelig til å komme i gang!

Ha en fin tirsdagskveld:-)

 

 

 

 

Ett svar til “Turprosjekt-2020, Troms og Finnmark fylke – forberedelser (1)”

  1. Å spennende å følge deg på på din ferd,tar tiden til din fordel for alt den er verd. Så nydelig natur du beveger deg rundt, blir så stolt av det du oppnår, å gå tur er så sunt.

    Likt av 2 personer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: