Endelig en tur i Østmarka igjen.

Jeg trenger ikke grunner for å ta en tur ut i marka. I dag hadde jeg imidlertid flere. Har slitt med et vondt kne etter turen i Rogaland, og etter noen dager hvor jeg har tatt det rolig var det på tide å teste kneet.  Viltkameraet har stått ute noen dager, og det var på tide å sjekke det.  Dessuten var det altfor lenge siden siste tur i Østmarka, og det var et fantastisk fint vær i dag.

Det var mange som benyttet finværet til tur i dag, ihvertfall ved Ulsrudvannet og rundt Nøklevann, men da jeg tok av på blå sti fra Sarabråten i retning Hauktjern og Kroktjern hadde jeg marka for meg selv.  img_0091Viltkameraet har stått en stund mellom disse to tjernene. Dessverre var det en feil med innstillingen, men fikk ihvertfall et bilde av en rev som passerer en natt.PICT0010 (2)

img_0104Etter en tur opp til til Haukåsen, gikk turen videre til nok et vann, nemlig Lauvtjern, før jeg gikk over Puttåsen og ned til Grønlia. Har gått den stien før, men bare i den andre retningen.img_0111

Derfra gikk turen på kjent sti og skogsbilvei, i mørket tilbake til Ellingsrudåsen.

img_0118Det var virkelig godt med en tur i flotte Østmarka igjen.  Og best av alt, det virker som det går bra med kneet.

Her en video fra dagens tur:

Ha en fin torsdagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: