Turprosjekt-2020. Rogaland fylke – forberedelser (3)

Nå er det dagen før dagen! I morgen tidlig går turen til Rogaland, fylke nr 10. Jeg har fått sett mye av dette flotte landet vårt, og nå står det fylket jeg har vært minst i tidligere for tur.  Gleder meg skikkelig!img_9591I dag har jeg ikke vært utenfor døra.  Derimot har jeg hatt nok å gjøre inne, i tillegg til pakking av det jeg skal ha med vestover.img_9593Det er jo ikke lenge til jul,så i dag har jeg laget julesylte, med nellikspiker og gode greier!img_9587I september var jeg i Agder, og da hadde jeg med lamme-carré fra Lista Lam, og det smakte veldig godt til middag i dag.

Har de en tradisjonsmiddag i Rogaland også mon tro?

Neste gang jeg skriver er jeg nok kommet fram til basecampen utenfor Haugesund, så følg med da, og dagene i området der.

Ha en fortsatt fin søndagskveld:-)

Ett svar til “Turprosjekt-2020. Rogaland fylke – forberedelser (3)”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: