Turprosjekt-2020, Rogaland fylke – forberedelser (2)

Da begynner jeg å bli ferdig med det jeg måtte gjøre her i Oslo, før jeg setter kursen mot Rogaland.  Nå gjenstår bare en behandling hos kiropraktor og pakking, før jeg drar avgårde mandag morgen.img_9480På grunn av koronasituasjonen kommer jeg ikke til å farte mye rundt i fylket.  Har funnet et rolig sted i utkanten av Haugesund hvor jeg vil ha basecamp de første dagene. Dette er et område hvor jeg ikke har vært i før, men det ser ut som det er mange turmuligheter der. Så kanskje blir dette den eneste basecampen i dette fylket.img_9481Har sjekket på YR, og det ser ut som jeg reiser til regn og vind, men slik er det ofte i november.  Regntøyet blir nok pakket langt oppe i sekken denne gangen.img_9442Ellers bruker jeg dagene her til korte turer.  Selv om det er både grått og vått nå er det fint å komme ut og snuse på skogen, og gjerne lage litt mat i mørket.img_9451Ha en fin onsdagskveld:-)

 

Ett svar til “Turprosjekt-2020, Rogaland fylke – forberedelser (2)”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: