Tur med Frida

Tåka lå tjukk rundt Oslo i formiddag, men man skulle ikke høyt opp før sola skinte. I dag ble det en tur der «alle» i Oslo gikk på tur i dag, ved Sognsvann. Sammen med turvenninne Gry og hunden Frida startet vi fra stappende full parkeringsplass. img_9420Det har blitt en stund siden siste tur med Frida nå.  Hun er jo en gammel «dame» på over 15 år, og er ikke like ivrig på så lange turer som Gry og jeg liker å gå, men i dag ville hun bli med. Derfor valgte vi et lett terreng. img_9422Området rundt selve Sognsvannet er fin grusvei, tilrettelagt for barnevogner, sykler og rullestoler, fint å gå for både liten og stor. Vi trives best på stier, og det går det masse av på kryss og tvers  mellom veiene. Mye for Frida å snuse på, og mykt og fint å gå, og håpet at om vi var virkelig heldige, ville vi finne litt sopp, som vi har sett så mye av her tidligere. Sånn gikk det ikke i dag. Men vi koser oss på tur uansett, og planen i dag var bare å være litt ute, uten de bratte stigningene. img_9426Vi gikk rett ut i skogen fra parkeringsplassen, og til Svaltkulp. Videre litt på kryss og tvers, nesten ut på veien mot Hammeren, krysset tilbake til veien mellom Ullevålseter og Songsvann. Det ble tid til både en kaffekopp og matpakke innimellom. Frida fikk sine pustepauser og noen godbiter, så hun har kost seg i dag.img_9424Her en liten video:

 

Ha en fin søndagskveld:-)

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: