Turprosjekt-2020, Rogaland fylke – forberedelser(1)

Vi er allerede noen dager inne i november, og denne måneden er det Rogaland som står på «programmet» mitt. Dette er det nest siste fylket før jeg er ferdig med alle fylkene, hvis jeg blir ferdig.  Som for alle andre, har dessverre koronasituasjonen også ødelagt mye for meg.  Selv om det å få rundt i skog og mark ikke er farlig i denne sammenheng, og jeg har liten kontakt med andre mennesker,  må jeg nødvendigvis bruke offentlig transport for å komme fra sted til sted. Jeg ønsker å følge myndighetenes anbefalinger for å ikke utsette andre og meg selv for smitte.img_9359For at det skal bli noen turer i de 2 siste fylkene jeg har igjen, må jeg planlegge nøye og være ekstra forsiktig.  Planen er å få plass på en buss til Rogaland på en dag hvor det ikke er mange reisende, og finne et sted eller to hvor jeg kan ha basecamp og gå turer fra.img_9356Dagene etter at jeg kom hjem fra Trøndelag har jeg brukt til korte turer her i Oslo- området. Det har vært mye dårlig vær, men uansett deilig å komme ut. De siste dagene har imidlertid vært fine.  I går ble det en fin kveldstur til vannet Heia i Fet kommune. Det smakte godt med stekte hjemmelagde karbonadekaker, poteter og grønnsaker. Det ble litt kjøligere i det sola gikk ned, og da var det deilig med varmen fra det lille bålet.img_9383Før jeg reiser til Rogaland har jeg litt av hvert å gjøre, i tillegg til pakking av turklær og turutstyr.  Skal ha 2-3 behandlinger hos kiropraktor. Fikk en liten vridning på en glatt sti på Oppdal, men det går over. Tor hos Klinikk for Alle gjør en god jobb!

Apropos turutstyr. Det slites stadig. Hanskene begynte å gå opp i sømmene, men det fikset Hilde, så nå er de som nye igjen.  Hun reparert mye annet av turutstyret mitt også. Tusen takk for hjelpen, Hilde!

Ellers skriver jeg reportasje til bladet Friluftsliv. Siste nummer er i salg i disse dager.img_9395

Her en veldig kort video fra turen til Heia:

Ha en fin lørdagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: