Turprosjekt-2020, Trøndelag fylke – forberedelser (1)

Etter noen rolige dager hjemme i Oslo, begynner jeg å bli klar for neste etappe. I begynnelsen av neste uke starter jeg på fylke nummer 9, Trøndelag.img_8453Jeg har funnet noen steder hvor jeg kan basecamp. Det betyr at jeg for vært nord i fylket, på Fosenhalvøya, og et sted sydvest for Trondheim, altså syd i fylket.  Har også veldig lyst på en tur ut til Hitra og Frøya.

img_8471Tidlig i dag hadde jeg en kort fin tur i Solemskogen.  Det var stille og rolig ved Setertjern. Har også møtt venner og kjente.  I går møtte jeg Robert.  Som vanlig koste vi oss med en kopp kaffe, hyggelig prat og en fin rusletur, denne gangen på Grunerløkka.img_8467 Møtte også Jens-Christian, og da blir det som alltid litt prat om kameraer og data.  Like hyggelig hver gang.

img_8455_original

 

Har også skrevet og sendt inn manus til neste nummer at Friluftsliv. Det kom forøvrig ut et nummer i forrige uke, og det er til salgs i bladkioskene nå.Selv om jeg nå må begynne å pakke og bestille tog/bussbiletter, blir det helt sikkert en liten tur i helgen også.

Ha en fin fredagskveld:-)

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: