Våt søndag i Lillomarka

Det var meldt mye regn i dag, så da var det bare å finne frem regntøyet før jeg dro til Solemskogen.img_8416
Siden jeg reiser mye rundt i landet i forbindelse med prosjektet mitt i år, er det alltid godt å komme til mine kjente turstier her i Oslo. Solemskogen er ett av de stedene, godt å være tilbake i dag.img_8355
Jeg startet turen ned til Setertjern og Karusputten. Gikk nesten til Evenseterbekken, på vei opp til Griseputten.img_8368Her tok jeg en liten kafferast, og så på tåka som kom sigende nedover åssiden.img_8411«Oppstigningen» mot Slengfehøgda startet i skiløypa mot Lilloseter. Etter ca en kilometer tok jeg av på fin sti, i ett utrolig grønt og frodig landskap, midt i Lillomarka naturreservat.img_8378Her ferdes det nok både elg og rådyr, men ikke i dag, og i dette været er fuglene også stille.  Det eneste jeg merket til dyr var hjortelusflua.img_8385-1Fra Slengfehøgda, som ligger på 415 moh, gikk turen videre ned til Revlikollen.  Normalt er der fin utsikt fra både Slengfehøgda og Revlikollen, men i dag var det mørkt, grått og dårlig sikt. img_8387Fulgte stien videre nedover til den krysset Gamle Hadelandsveien, ned til Evenseter, over Linderudseterhøgdene og tilbake til Solemskogen, og nok en fin tur i Lillomarka var over. Så startet det virkelige regnværet!

Her en video fra dagens tur:

 

Ha en fin søndagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: