Turprosjekt-2020, Agder fylke – dag 12

I går kveld ble jeg hentet av tur venninne Gry i Kristiansand, og vi kjørte videre til Lista. Her skal vi være noen dager. Etter frokosten i dag, ble vi hentet av broren og svigerinne til Gry, Trond og Tone, for en sightseeingtur rundt i området.

Dette er ett værutsatt område, men det var nesten vindstille i dag, grått og litt duskregn. Vi gikk ut på moloen ved Borhaug, før vi måtte ut til Lista fyr.

Fantastisk området! Her kan vinden stå rett inn. Det er tydelig høst, her samles fugler og gjør seg klare for en lang reise til varmere strøk. Lista er ett sted for fugleinteresserte! I dag gikk det også alpakka å beita utenfor fyret, ett uvanlig syn.

Snekkestø er ett fint sted litt vest, ligger langs kyststien. Store lektere har forlist her tidligere. Vi gikk ikke langt i dag, men ruslet litt i området.

Var også en tur på stranda ved Havika, her kan du finne flere kilometer med flott sandstrand, og nesten uten å møte noen.

Var også nedom Loshavn. Nærmere sørlandsidyll kommet man ikke!

Jeg måtte også inn til Farsund for å se statuen min gode venn, billedhugger Bjørn Sørvang Hansen, har laget. Atlanterhavsroerene står å peker mot New York. Gøy å se!

Her en video fra dagens tur:

https://youtu.be/4d86ZTFkIlU

Ha en fin fredagskveld😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: