Snartur i Solemskogen

Innimellom alt mulig annet jeg gjør i Oslo mellom de forskjellige fylkene, forsøker jeg å få noen turer i nærområdet. Som i dag, da jeg tok en tur i Solemskogen i Lillomarka.img_7058Det ble en rolig tur, i dette området jeg har gått i så mange ganger.  Lekte litt med drona, til den styrtet i et tre. Fant den igjen etter litt leting 🙂

Selv om det ble en kort tur måtte jeg ha mat.  I dag fikk jeg endelig testet «støtteplata» til primusen. Har tidligere plundret litt med å få den til å stå stabilt i terreng når jeg lager mat.img_7055-1Min svoger Arild har løst problemet på en genial måte! Nå står primusen støtt når jeg lager mat. Dette kan du se i videoen lenger nede.

Dagens mat blandet jeg sammen før jeg dro og hadde det med i et lite glass. Og resultatet kan du også se i videoen under:

Det var stille og fint i skogen i dag.  Bare en ravn som brøt stillheten.  Den hører du også i videoen.img_7052

Ha en fin onsdagskveld:-)

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: