Turprosjekt-2020, Innlandet fylke – Oppsummering

August er nå over, og jeg er ferdig med mitt 7. fylke. Nå skal jeg ha noen dager hjemme i Oslo. Skal som vanlig pakke ut, og begynne å forberede neste.img_7041

Jeg har hatt en fantastisk måned i Innlandet, og sitter igjen men en masse minner.  Disse vil jeg nok ikke få tid til å fordøye før jeg er ferdig med de 4 siste fylkene, og turprosjektet er over.

Innlandet er et stor fylke, som jeg ble godt kjent med da jeg gikk Jotunheimstien og Rondanestien, som begge går gjennom store deler av Innlandet. Så jeg var klar over at dette er et fint turfylke. Det fikk jeg bekreftet også denne måneden.img_5970Det startet med noen dager i telt i fint terreng nord for Tynset. Turen startet i Vingelen, en flott lita fjellbygd og nasjonalparklandsby. Det var fint å sitte og se på  både soloppgang og solnedgang!

Derfra gikk turen til Venabygdsfjellet, hvor jeg blant annet var oppe på Muen.  Derfra er det fin utsikt i alle retninger!img_6063Så hadde jeg noen fine dager helt nord i Finnskogen, nærmere bestemt ved Vesle Ossjøen. Fint ved selve vannet, og i terrenget rundt. Det ble mange turer der i strålende sensommervær.

Fullt så fint vær var det ikke på teltturen ved Lygnasæter, men bløte stier er en del av turlivet.  Og det å ligge inne i teltet og høre at regnet høljer ned er bare fint! Masse bær rundt myrene.

gptempdownload

img_6737Den siste uken var jeg altså i Vågåmo, og hadde flotte turer der, både rett ved bygda og oppe på fjellene rett over.

img_6924

img_6807

img_6799Som tidligere nevnt er jeg ikke noe toppmenneske, og har høydeskrekk, men allikevel er det noen topper som frister. Som Skagsnebb i Vågå.  Den skal jeg opp på en gang. img_7019Neste fylke blir Agder, som jeg foreløpig bare har skrapt frem på skrapekartet mitt over Norge, men før jeg drar dit gjenstår det en del forberedelser.  img_7039Aller først skal jeg slappe av noen dager, sammen med turvenninne Gry, og selvfølgelig Frida.

 

I tillegg til forberedelsene til turen til Agder, blir det noen heltiske, men fine dager her i Oslo.  Skal ha en kaffeprat med Jens-Christian, skal gå elvevandring med Robert, og så skal jeg møte en del av mine tidligere kollegaer.

Ha en fin tirsdag:-)

 

Ett svar til “Turprosjekt-2020, Innlandet fylke – Oppsummering”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: