Turprosjekt-2020, Innlandet fylke – dag 16

Etter det kraftige regnet og tordenværet i går, ble det en riktig fin kveld på Lushaugen. Det smakte godt med en kaffe etter middagen i den våte lyngen. Da var det greit å ha regntøy på.

img_6718

Det ble også en ny tur opp i tårnet. Det var roligere der nå, ingen andre besøkende. Uværet var over, men det hang igjen lave skyer som føyk av sted inne mellom trærne. Fint med en liten rusletur før en god natts søvn.img_6713Litt kaotisk utenfor teltet før frokost, men etter at alt var pakket på plass, var vi klare for turen tilbake til Lygnasæter.img_6730På grunn av ekstremt bløte stier, valgte vi å gå en litt lenger rute, på nordsiden av Lustjenna og Grevsjøen. Der var det noe bedre, og siste delen går på vei. Langs stien var det mye bær, og det smaker nå godt, etter både sol og regn.

gptempdownload-1Måtte som nevnt gå litt på vei, og oppdaget av vi hadde vært litt innom Viken fylke.  Det er ikke lett å se grensene i skogen, og i dette området går fylkesgrensen litt på «kryss og tvers».img_6741Passerte også to gamle bilvrak som lå midt inne mellom trærne. De hadde nok ligget der i mange år.gptempdownload-2Fint med en telttur i helgen, det går fort mot kjørligere og mørkere sesong, bare å benytte mulighetene når de byr seg:-)

Her en kort video fra dagens tur:

Ha en fin søndagskveld 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: