Turprosjekt-2020, Innlandet fylke – forberedelser 2

Etter de første dagene i Innlandet fylke har jeg nå hatt et par dager i Oslo, for vasking av klær og suplering av turutstyr. Foreløpig har jeg bare vært i det som var Hedmark.  Da jeg var i Finnskogen fikk jeg tips om en lokal middagsrett, som hørtes god ut.  Rakk ikke å smake på den da jeg var der, men i dag prøvde jeg etter beste evne å lage den selv.  Retten heter forresten Motti.img_6651Resultatet kan du se i siste del av videoen under:

I morgen fortsetter jeg, i det som var Oppland. Da blir det et par  dager i området ved Lungnaseter, sammen med min turvenninne Gry.  Tirsdag drar jeg videre oppover i fylket for de siste dagene i Innlandet.  Hvor det blir kommer jeg tilbake til.

Men først skal jeg fordøye sikringskosten.img_6652Ha en fin fredagskveld:-)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: