Turprosjekt-2020, Innlandet fylke – dag 12

I går kveld forsøkte jeg fiskelykken flere ganger uten hell. Hadde imidlertid en fantastisk utsikt der jeg stod og fisket, og det er jo lykke det også!

Det var varmt i dag! Den varmeste dagen på denne delen av turprosjektet mitt, men jeg klager ikke.

Valgte å ta det veldig rolig i dag, og gikk en sti jeg har gått før. Visste at den var både vann og bær langs stien, så i dag droppet jeg ryggsekken, og det jeg pleier å ha med meg. Altså ikke helt etter «læreboka» når det gjelder hva man skal ha med på litt lengre turer.

Inne i skogen stod luften stille, og det var ikke stort bedre oppe på kollene heller i dag. Tok mange pauser i dag, og på slike rolige turer får man tid til å tenke. For eksempel på hvor heldig jeg er som får oppleve dette, det å bare rusle rundt i all den fine naturen vi har her i Norge.

Nå skal to stykk slitne bein få hvile i kveld., så er se klare til en ny tur i morgen😊

Må nyte dette flotte landskapet når jeg nå har muligheten.

Her en video fra dagens tur:


Ha en fortsatt fin mandagskveld😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: