Snartur i Lillomarka

Det var OK med en tur på sti i Lillomarka igjen!  På grunn av turprosjektet mitt blir det ikke så ofte jeg er hjemme i Oslo i år.img_6237Det var ganske mange på toget fra Oslo S til Movatn, men det var forbausende få på stien til Sinober.  img_6257Der var det åpent etter at de har hatt sommerstengt, og som alltid smakte det godt med et wienerbrød og en kald vørterøl.img_6259Derfra og sørover mot Solemskogen var det en del som brukte søndagen til bær-plukking. Er usikker på om det er mye bær i år, men noe er det sikkert.img_6260Dette er en sti jeg har gått mange ganger, og alltid hyggelig å komme tilbake, men den begynner dessverre å bli veldig slitt på grunn av mye sykling på stien.img_6250Hadde et lite kaffe og matpakkestopp på det jeg kaller plassen min litt øst for Granberget, men utsikter vestover mot Tryvann og sørover ut Oslofjorden.

img_6262Har gått i mye regnvær i det siste, så det var virkelig deilig med en tur i det fine været vi hadde her i Oslo i dag.img_6242Ha en fortsatt fin søndagskveld:-)

 

Ett svar til “Snartur i Lillomarka”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: