Turprosjekt-2020, Nordland fylke – dag 10

Her i Mosjøen skjer nok det meste på vestsiden av byen. Her har man den gamle, koselige bydelen i Sjøgata (som jeg kommer tilbake til i morgen) over brua finner man Helgelandstrappa, via ferrata og zipline.

Trappa gikk jeg i går, og det andre overlater jeg til de som har mindre høydeskrekk enn det jeg har😊

Det er også fint på østsiden av byen. Dagene her i Mosjøen har jeg bodd på Mosjøen hotell, et lite, men koselig hotell. At det er frokost inkludert i prisen er ikke så uvanlig, men her har de også kveldsmat. Så her har Real-posene med turmat blitt liggende i tursekken! Og det var fra dette hotellet, som ligger litt utenfor sentrum jeg startet dagens tur. Etter en kilometers gange oppover på bilvei fant jeg en sti inn og opp i terrenget. Det til ikke lang tid før jeg fikk fin utsikt over byen, og når jeg etterhvert kom opp til toppen og panoramautsikten så jeg ned på den fine byen, over til trappa jeg gikk i går, og ellers langt i alle retninger!Dette var en bratt, men lettgått sti. Det var en fin «nedstigning» fra toppen, i fin skog.

Den første veien jeg kom til på hette Anette Sagens veg. Hyggelig at den dyktige skihopperen, som er herfra, har fått en vei oppkalt etter seg!

Jeg har vært heldig med været så langt her i Nordland, men akkurat nå kom regnet. Godt jeg bor innendørs i natt, og i morgen skal jeg og beina hvile litt.

Her en video fra dagens fine tur:


Ha en fin torsdagskveld😊

2 svar til “Turprosjekt-2020, Nordland fylke – dag 10”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: